A46_ Mas Blayet Restaurant (2011) – VICEVERSA Arquitectura & Diseño
63
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-63,bridge-core-2.8.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-928

A46_ Mas Blayet Restaurant (2011)

Category
Leisure, Public Space
About This Project

Mas Blayet Restaurant. Complete refurbishment of an old contry-house. Interior design and lighting project, landscape design of the terrace.

 

Valencia, Spain.

 

Collaboration with Gabriel García de Leonardo and a+d arquitectura y diseño.

 

Publications regarding this project:

www.youtube.com (TV)

www.youtube.com (promo)

www.lasprovincias.es

www.hellovalencia.es

www.masblayet.com

www.dolcecity.com

www.bloggastronomicodeantoniovergara.com