A02_ Imperial War Museum North Landscaping (2000) – VICEVERSA Arquitectura & Diseño
39
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-39,bridge-core-2.8.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-928
  • Vicente Salvador Justicia Viceversa Arquitectura Diseño Architecture Design Arquitecto Architect Interiorismo Interior Valencia Benicassim Benicasim Vall d'Uixo Vall de Uxo Castellon Spain
  • Vicente Salvador Justicia Viceversa Arquitectura Diseño Architecture Design Arquitecto Architect Interiorismo Interior Valencia Benicassim Benicasim Vall d'Uixo Vall de Uxo Castellon Spain
  • Vicente Salvador Justicia Viceversa Arquitectura Diseño Architecture Design Arquitecto Architect Interiorismo Interior Valencia Benicassim Benicasim Vall d'Uixo Vall de Uxo Castellon Spain
  • Vicente Salvador Justicia Viceversa Arquitectura Diseño Architecture Design Arquitecto Architect Interiorismo Interior Valencia Benicassim Benicasim Vall d'Uixo Vall de Uxo Castellon Spain
Date
Category
Public Space
About This Project

Imperial War Museum North. Experimental Lanscaping. Collaboration with Studio Libeskind and Charles Jencks author & landscape architect. Manchester, UK.